Aici începe povestea noastră…

Agitația urbană și stresul cotidian te fac să îți dorești să evadezi. Și nu oriunde ci în locuri cât mai retrase, mai ales în contextul epidemiologic actual.

Din multitudinea de pensiuni și hoteluri, au început să se dezvolte tot mai mult idei de afaceri în acest domeniu sub forma unor căsuțe sau cabane din lemn poziționate în locuri cât mai retrase, fie în copaci, fie în păduri, care oferă un confort sporit și care îți conferă ideea de detașare de la tot ceea ce ne stresează zilnic.

Dar nu despre asta vreau să vorbim, ci despre cum a luat naștere această idee.

Întotdeauna m-au fascinat căsuțele în copac de orice fel și poziționate în orice loc. Ba chiar visam că atunci când voi fi mare, voi sta la curte unde voi planta un nuc, iar atunci când va crește mare și falnic, îmi voi construi propria căsuță în el.

Dorință care mi-a rămas cumva în subconștient pentru că anii au trecut și m-au purtat cumva în alte direcții.

Dar odată cu trecerea lor, această dorință a renăscut și de câțiva ani mi-am focusat atenția și energia către îndeplinirea ei. Căci, nu-i așa, secretul este să îți dorești cu adevărat și se va îndeplini mai devreme sau mai târziu.

În 2018, am descoperit întâmplător că există și la noi astfel de căsuțe în copac, undeva în Transilvania.

Am mers acolo și am rămas efectiv uimit de cât de puține avem nevoie pentru a fi mai liniștiți și pentru a ne încărca bateriile mai exact : de o priveliște ca aceea când te trezești dimineața, un aer cât mai curat și strictul necesar.

Din acel moment am început să mă documentez și pe zi ce trece dorința mea devenea din ce în ce mai arzătoare: Vreau să am propria mea căsuță în copac! Și o voi avea!

Mi-am stabilit obiectivul și mi-am propus să o iau treptat cu primul pas: achiziționarea unui teren într-un loc retras, plin cu verdeață și cu aer curat și ce e mai interesant – acel teren să nu fie drept.

Credeți că am reușit în cele din urmă să îl găsesc?!? Și mai ales atât de repede cum mi-am dorit?!?

Te invit să pornești împreună cu mine în această călătorie.

Aventura pe Cabinlife.ro abia începe!

Visurile sunt planuri în minte, iar planurile sunt vise pe hârtie.